728x90 AdSpace

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  5 de febr. 2019

  Consulta sobre la proposta de taules salarials del conveni col·lectiu del lleure educatiu i sociocultural.

  CONSULTA SOBRE PROPOSTA DE TAULES SALARIALS DEL CONVENI COL·LECTIU DEL LLEURE EDUCATIU I SOCIOCULTURAL. 


  Dona la teva opinió omplint aquest formulari.  Després de mesos de negociacions per al IV Conveni de Catalunya del Lleure Educatiu i Sociocultural, encallats sobretot en les qüestions salarials, ens cal ara mateix prendre decisions importants. En aquests moments, hi ha la possibilitat d´acordar exclusivament les taules salarials pel 2019 en els següents termes : 
   - Increment, des de la nòmina de gener de 2019, d’un 1% respecte les taules salarials del 2016, que són les darreres acordades. 
   - Increment, des de la nòmina de setembre de 2019, d’un 1’5% respecte el salari del gener del 2019. 
   - Cap categoria cobraria, a partir del setembre de 2019, un import inferior als 13500€ anuals en cas de treballar a jornada completa. Aquesta quantitat s’incrementaria fins els 14000€ a partir del gener del 2020 (pendent, pel que fa a la categoria de Controlador de Sala, a revisió de funcions) 
   - Negociació de mesures per compensar la congelació salarial del 2018 durant la negociació del Conveni. 
  La resta d´àmbits objecte de negociació continuaran tractant-se a la Mesa Negociadora. 

  Ara hem de decidir si aquesta proposta és assumible, per continuar amb la negociació del Conveni, o bé si no l’hem d’acceptar i convocar a mobilitzacions. per això, demanem la teva opinió com persona treballadora del sector.

  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: Consulta sobre la proposta de taules salarials del conveni col·lectiu del lleure educatiu i sociocultural. Rating: 5 Reviewed By: .
  Amunt