728x90 AdSpace

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  4 de març 2016

  Des de l'1 de març està en funcionament el Registre Central de Delinqüents Sexuals

  Ja funciona el registre Central de Delinqüents Sexuals del Ministeri de Justícia del Govern d'Espanya, 7 mesos després de la seva aprovació per part del Govern Espanyol i després de que milers de treballadores i treballadors del Lleure Educatiu i Sociocultural hagin tingut que perdre temps i diners per obtenir un document que ara es pot aconseguir  telemàtica i gratuïtament (cal tenir DNI electrònic). Amb tot i això, el Ministeri de Justícia encara no ha publicat el reglament de funcionament del registre, cosa que fa que molts dubtes sobre el seu funcionament i gestió encara no es puguin respondre.
  A la plana web del Ministeri (feu clic aquí) podeu trobar informació sobre la tramitació del certificat i sobre la possibilitat de que la petició a l'administració la realitzi directament l'empresari amb la corresponent autorització de les treballadores i els treballadors afectats.
  Feu clic aquí per obtenir directament el formulari per sol·licitar el certificat
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: Des de l'1 de març està en funcionament el Registre Central de Delinqüents Sexuals Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt