728x90 AdSpace

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  14 de nov. 2014

  NOVES DATES !!! Assemblees vetllador@s de BASIC a Reus, Tarragona i Lleida: Diem prou!!! O ara o mai!!!


  El dijous 4/12 (REUS), el dimarts 2/12 (TARRAGONA) i el dijous 27/11 (LLEIDA) a les 18h CCOOEducació convoca al personal vetllador a ASSEMBLEES a les seves seus per explicar-vos el contingut de l'acord al que han arribat l'empresa BASIC i el comitè d'empresa BASIC Girona sobre la reducció de jornada laboral al Personal vetllador, però sobretot per poder debatre sobre l'organització del personal vetllador i consensuar les properes accions col·lectives a posar en marxa enfront la retallada d'hores de vetllador@ que patim cada inici de curs.

  La nostra primera reivindicació la tenim molt clara: "AMPLIACIÓ IMMEDIATA DE LA PARTIDA PRESSUPOSTÀRIA DESTINADA A LA CONTRACTACIÓ DEL PERSONAL VETLLADOR". Amb la lluita que vam emprendre el curs passat les vetlladores organitzades al voltant de CCOO ho vam aconseguir, el Dpt es va veure forçat a amplir al gener de 2014 la partida pressupostària en un milió d'euros, i aquest curs no pararem fins aconseguir-ho. És indubtable que l’eficàcia de la nostra actuació dependrà que no siguem un pocs o poques sinó molts i moltes els i les que ens mobilitzem per aconseguir-ho. Per això, la importància de la vostra assitència i participació en aquestes assamblees. És moment de recolzar-nos els/les uns/es als altres i veure que no estem patint de manera individual, sinó que som un col·lectiu atacat i que, per tant, hem de donar respostes col·lectives.
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: NOVES DATES !!! Assemblees vetllador@s de BASIC a Reus, Tarragona i Lleida: Diem prou!!! O ara o mai!!! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt